Cum se livreaza

S.C. LIVRARI MEGASHOP S.R.L. livreaza produsele solicitare online sau telefonic pe intreg teritoriul Romaniei prin curier la adresa de livrare furnizata de dumneavoastra.Odata finalizata cererea de comanda, veti primi un e-mail din partea unui reprezentant al siteului cu detaliile cererii de comanda si cu detaliile privitoare la stoc si livrare.

Prin lansarea unei cereri de comanda electronice sau telefonice pe site, sunteti de acord cu forma de comunicare (prin e-mail) prin care SC Livrari Megashop SRL  isi deruleaza operatiunile si cu conditiile din sectiunea Termeni si conditii.

Coletul trebuie sa ajunga la destinatar in 1-5 zile lucratoare de la confirmarea solicitarii oriunde in Romania, exceptie facand unele solicitari care contin produse cu termen de livrare mai mare.Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Taxa de transport se calculeaza astfel:

  > Pentru orice destinatie aflata in lista cu locatii Fan Courier cu km 0 livrarea este gratuita.

  > Pentru localitatile aflate in lista Fan Courier cu localitatile cu km exteriori se adauga 1 leu/km de la punctul de livrare Fan Courier